Αριστερή Συμπόρευση για την ανατροπή για τη Δυτική Μακεδονία: “Η επιστροφή των «τεράτων» της Χ.Α θα τσακιστεί από το Εργατικό Κίνημα”

05 Αυγούστου 2023
wp-content/uploads/2023/08/hCsnk2d.jpg

Καταγγέλλουμε την ύπουλη, άνανδρη τραμπούκικη επίθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μαθητές και νεολαίους της ΚΝΕ και σε μέλη του ΚΚΕ.

Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης και της δικαιοσύνης, που δεν έχει ακόμα εκδώσει οριστική και αμετάκλητη ετυμηγορία για τους εγκληματίες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής αποθρασύνει τα φασιστικά- Νεοναζιστικά υπολείμματα.

Το Σάββατο 29/4 στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης επιτέθηκαν αναίτια και προσχεδιασμένα και τραυμάτισαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που παραβρίσκονταν στο μαθητικό φεστιβάλ της Οργάνωσης.

Εκφράζουμε την αγωνιστική, ταξική μας αλληλεγγύη στα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ και καλούμε τον δημοκρατικό λαό της Πόλης μας να αποκρούσουν ενεργά και οργανωμένα κάθε προσπάθεια αναβίωσης των επανεμφανιζόμενων «Ταγμάτων Εφόδου»    

Τα μέλη και οι φίλοι της «Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» θα βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να τσακιστεί εν τη γενέσει του ο φασισμός με οποιαδήποτε μορφή επιχειρεί να επανεμφανιστεί

Κοζάνη 1/5/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»


©